21 Şubat 2016 Pazar

Deadpool'u Diğerlerinden Ayıran Şey Ne?

   
Evet sevgili Art Blog takipçileri, bugün de sizlere Deadpool hakkında bir iki kelam edeceğim. Ha bu arada, nabıyonuz ya ne var ne yok? -Ya ben de iyi çok şükür hafız ne yapalım koşturmaya devam.
  
    Neyse, Deadpool diyorduk. Arkadaşlar, şimdi hani Marvel şirketinin olayını az çok biliyorsunuz hepiniz, di mi?
Marvel kahramanlarının hep götleri kalkıktır hiç dikkat ettiniz mi? Böyle herhangi bir olaya hep aforizmalarla girerler falan. BKZ:
  
    ''JOKER:Mizacın sert, buna bayılırım.(BETMEN'in sevgilisine diyo.) O sırada içeri BETMEN girer.
    BETMEN: O zaman bana bayılacaksın!''

    Al işte. Hemen bir böyle şekilli sözler, atarlar falan. Ya sen belli ki kahraman adamsın di mi, konuşmadan dal mevzuya. İlla kahramanım ama kitap da okuyorum havası vereceksin yani. Nabiyim olm ben senin şekilli şukullu sözlerini? İşte Deadpool'u insanların bence asıl sevme nedeni bu. Yıllarca kafamız şişti kasvetten, dertten, kederden. Öyle kasıntıydı ki diğer Marvel kahramanları, Deadpool bize ilaç gibi geldi valla. Baksanıza, en üste koyduğum fotoğrafta ne kadar absürd poz vermiş. Gerçekten enteresan bir kahraman yaratılmış, gidin filmini izleyin. Ha ben sadece Türk filmi için sinemaya giderim derseniz de, sizi asla kınamam. Sinema salonlarından çıkmayan biri değilim ziraaaaa.

    Bütün bunların yanında eksik yönleri yok mu yaa, diye sorarsanız; var ciğerim olmaz mı? Mesela her şeyden önce klasik Hollywood olayı var. Ne kadar komik falan desek de, aslında komik kahramanlardan görmeye alışık olduğumuz şeyler var filmde. Sadece Deadpool'da biraz daha ilginç duruyor. Sinemanın olayı da biraz bu dostlarım. Amaç her zaman ilgi çekmektir. İzleyici salona gelsin,gerisi bir şekilde kapatılır, üzeri örtülür yani. 

    Neyse millet, bu film yine de izlenebilecek bir film olarak Art Blog arşivlerindeki yerini alıyor. Yine de siz bilirsiniz .s.s   
     Şimdilik bu kadar, Behlül kaçar! Selametle!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder